Pens for Kids Danmark
Pens for Kids England
Pens For Kids International
Pens For Kids Portugal
Pens For Kids Australien
Pens For Kids Canada
Vores kontakter i Afrika
 

Vores hjemmesider:

Denne side - www.pensforkids.mono.net - beskriver Pens for Kids Danmark's kerneaktivitet: at skaffe kuglepenne til fattige børn i Afrika - på dansk.

 

www.123hjemmeside.dk/penz4kidz bruger lidt flere billeder og lidt færre ord til det samme, og så er der masser af spil og udfordringer til det lidt yngre publikum.


Siden - www.123hjemmeside.dk/pensforkids - beskriver Pens for Kids Danmark og Pens For Kids International - på både dansk og engelsk. Det er også her man kan finde navne på donorer, sponsorer, protektorer, venner, støtter - bannere - og billeder af vores ambassadører i Afrika.

 

Siden - www.pensforkids.dk - eksisterer ikke længere, men adressen sender besøgende videre til www.123hjemmeside.dk/pensforkids

Siden - www.pensforkids.co.uk - redigeres af Malcolm O'Brien og beskriver Pens For Kids England, på engelsk.

 

Siden - www.pensforkids.com - eksisterer ikke længere, men aktiviteterne opretholdes af Linda Wills. Besøg hendes side på Facebook for nærmere information.
 

Siden - www.pensforkids.pledgepage.org - er lidt primitiv, men her kan man finde en kort billedserie med tekster der beskriver projektet og hente bannere og andet reklamemateriale.

Pens for Kids portugal har købt domænet, men har endnu ikke fået lavet en hjemmeside. Indtil videre må man derfor nøjes med siden på dette site, eller følge med i hvad de laver via deres side på Facebook.

Pens for Kids Australien har også købt domæne, men har heller ikke nogen hjemmeside endnu. Heldigvis er det nemmere at lave en side på Facebook, så der kan du følge med i hvad de laver.

Pens for Kids Canada kan findes på www.pensforkids.ca og har også en side her:

På siden - www.123hjemmeside.dk/Shop_African - har alle vores Pens for Kids ambassadører og andre afrikanske kontakter hver een side til at præsentere sig selv og deres forretning.

 

To af vores ambassadører har satset hårdt på det danske marked med dette site: www.123hjemmeside.dk/Products_for_Knuthenborg

 

 

Og en fjerde ambassadør har startet sin egen safariforretning:

www.123hjemmeside.dk/mutuasafari

 

 

Pens for Kids sponserer denne hjemmeside - www.123hjemmeside.dk/A_cry_for_help - som handler om en række forskellige projekter til fordel for børn og unge i Afrika...

 

 

...og redigerer denne side - - der handler om et børnehjem og om at hjælpe børn der er gjort forældreløse af bl.a. HIV/AIDS.

Pens for Kids Danmark: Kontakt Claus Hjørnet, Holmevej 21 Annisse Nord, DK-3200 Helsinge. Email: claus@pensforkids.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net