Pens for Kids Danmark

Pens For Kids Schweitz

Pens For Kids England

Pens For Kids Australien

Vores sponsor

deNOx, SNCR, SCR, NOx, emission, thermal, ammonia, urea, NH3, CO(NH2)2, Carbamide
 

Velkommen til:

Pens for Kids Danmark

Kort fortalt:

Giv en kuglepen til Pens for Kids - så sender vi den til et barn der har brug for den. Pens for Kids er baseret 100 % på frivilligt arbejde - der er ingen ansatte, ingen der tjener penge på projektet, og børnene betaler ikke noget for kuglepennene.

Se diasshow her

Pens for Kids Danmark er...

...i 2010 blevet en officiel forening, men startede i ca. 2001 - 2002 som et privat velgørende projekt. Pens for Kids har idag søsterorganisationer i USA, England, Portugal, Australien - og en ny er måske på vej i Canada - men den grundlæggende ide er stadig at alle skal kunne være med. Kan man ikke donere penge, kan man måske donere en kuglepen - kan man ikke lave en regional afdeling, kan man måske administrere en lokal støttegruppe på Facebook eller lignende.

 

 

Har nogen lyst til at starte en lokal afdeling eller et udenlandsk søsterprojekt (som Pens for Afrikids), hjælper vi gerne med råd og vejledning, dokumenter, fotos eller navne / adresser på kontaktpersoner i Afrika.

 

 

 

 

Pens for Kids er fri af enhver politisk eller religiøs indflydelse og økonomiske motiver og har ingen andre formål end at hjælpe fattige børn med deres uddannelse og udvikling.

 

 

 

 

Jeg håber denne side vil inspirere dig til at hjælpe mig med at hjælpe børn i Afrika - om ikke på anden måde så blot ved at sprede kendskabet til projektet.

Hvad vi gør:

I Afrika kan mange børn kun drømme om en uddannelse, da deres forældre ikke har råd til at lade dem gå i skole. Den største forhindring er ofte skolepenge, skoleuniformer, eller at børnene skal hjælpe til med at forsørge familien. I Kenya er uddannelse i de offentlige skoler gratis, men de andre udgifter og manglen på indtægt fra børnene er stadig uoverkommelige hindringer for mange. Når familiens indtægt er 1 - 2 dollar pr. dag er en simpel kuglepen en stor investering - og tørrer hurtigt ud i solen og støvet.

 

Pens for Kids prøver på at hjælpe børn i Afrika ved at fjerne denne hindring på deres vej.

Pens for Kids projektet fungerer sådan:

- Vi indsamler kuglepenne fra venner, kolleger, familie og andre der vil donere nogen, og sender dem til vores kontakter i Afrika.
- Alle kuglepenne der bliver sendt til os fra andre lande sender vi videre til vores kontakter (såkaldte Ambassadører) med posten, men hvis giveren selv bor tættere på Afrika, beder vi om at man sender kulepennene direkte til Afrika i stedet - hvis det ikke gør nogen forskel for donoren.
- Vores kontakter i Afrika uddeler gratis kuglepennene til underpriviligerede børn i deres lokalområde.

Pens for Kids projektet er baseret 100 % på frivilligt arbejde, så vores Ambassadører modtager ingen løn. Ambassadører hvervet af Pens for Kids Danmark får dog økonomisk støtte til et mindre forretnings- eller uddannelsesprojekt af stifteren. Denne private støtte er formelt uafhængig af Pens for Kids projektet.

Hvad du kan gøre:

Hvis du synes Pens for Kids projektet er en god ide og kunne tænke dig at hjælpe os med at hjælpe børnene, er der en række måder at gøre det på:

 

- ved at donere kuglepenne,
- få andre til at donere kuglepenne,
- fortælle andre om projektet
- ved at printe og distribuere PR-materiale
- rekruttere nye donorer og indsamlere
- rekruttere nyt "rekrutterings-personale"
...og hjælpe med at opbygge et netværk.

 

Alle velmente bidrag vil blive værdsat højt - af os såvel som af børnene. Vi beder dog om at man følger disse retningslinier:

Du kan sende kuglepenne direkte til Pens for Kids Ambassadørerne nævnt på siden "Kontakter", eller du kan sende dem til mig - Claus. Hvis du sender dem direkte til en ambassadør så vær venlig at mærke pakken “Pens for Kids” - og læg ikke andet end kuglepenne i den !

 

Hvis du vil hjælpe ved at printe PR materiale eller ved at lave din egen Pens for Kids hjemmeside, så send mig din postadresse, så sender jeg dig gerne filerne på en CD.

 

Vær venlig ikke at sprede linket til hjemmesiden på måder der kunne ligne kædebreve eller pyramidespil; det kan virke frastødende - og være ulovligt i nogle lande.

 

Vil du vide mere / vil du hjælpe med at starte din egen lokale afdeling, så send mig en email med din adresse og dit telefonnummer - så kontakter jeg dig snarest muligt.

Med venlig hilsen:

Claus Kusk Hjørnet - Født: 1958

Uddannelse: Kemiingeniør, DIA-K

Job: Selvstændig @ ScandeNOx Aps. - www.scandenox.dk - ceo@scandenox.dk

 

Profil på Facebook - Profil på Myspace

Profil på Twitter - Profil på LinkedIn

...og så glade bliver børn i Afrika for en kuglepen:

 
Skønt Kenya er et af de bedre stillede lande i Afrika er der stadig mange som bor sådan her...uden el, vand eller kloakering.

Der er generelt mangel på skoler og dem der findes er ofte meget dårligt udstyret med undervisningsmaterialer,

brugsgenstande og toiletter.

Børnene må ofte ikke gå i skole for deres forældre - de skal arbejde i stedet.
Det er gratis at gå i skole i Kenya, men man skal selv betale for skoleuniform, bøger og skriveredskaber. I denne butik tjente Rose ca. 2,5 - 3 kroner om dagen !
...så en simpel kuglepen er en alvorlig udgift for fattige forældre - ofte svarende til en dagløn !
Send dine kuglepenne eller andre skriveredskaber til Pens for Kids - så betaler vi for at få dem sendt til Afrika.

Her bliver kuglepennene gratis uddelt til fattige børn af frivillige hjælpere - de såkaldte "Ambassadører". Her er det Pens for Kids Ambassadør Justus Charles Mose i Mtito Andei i Kenya.

Pens for Kids Danmark: Kontakt Claus Hjørnet, Holmevej 21 Annisse Nord, DK-3200 Helsinge. Email: claus@pensforkids.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net