Støt Pens for Kids

Selv om vi primært indsamler kuglepenne, har vi også brug for økonomisk hjælp til at sende dem til Afrika.

 

Økonomisk hjælp til foreningens arbejde kan indbetales via netbank til:

Vi kæmper til tider mod urimelige toldere, postfunktionærer og embedsmænd - så vi kan bruge al den hjælp vi kan få !

Bliv medlem !

Pens for Kids Danmark vil rigtigt gerne have en masse medlemmer som betaler kontingent. Dels har vi brug for de penge medlemskabet koster, og dels håber vi på at donorer på længere sigt kan få skattefradrag for deres gaver til Pens for Kids - så vi kan få brug for at bevise hvor mange medlemmer vi har.

 

 

 

 

 

Kontingentet for 2013 er fastsat til 100 kr. for almindeligt medlemskab og til 25 kr. eller 10 kuglepenne for juniormedlemskab. Der betales minimum 6 måneders kontingent for indeværende år - uanset tidspunktet for tilmeldingen.

 

 

 

Vil du være medlem af foreningen, så udfyld indmeldelsesblanketten her og tryk på "Send" - eller send på anden måde de samme oplysninger til Claus Hjørnet, Holmevej 21 Annisse Nord, DK-3200 Helsinge. claus@pensforkids.dk

 

 

 

 

 

Når vi har modtaget din betaling sender vi dig en bekræftelse på medlemskabet.

 

 

 

 

Du kan se vedtægter og lignende her.

Betaling

Penge kan overføres til vores konto hos Nordea:

Pens for Kids Danmark

Reg. nr. 2313

Kontonummer 0712-660-015

Man kan naturligvis også betale kontant til et medlem af bestyrelsen eller sende checks til formanden: Claus Hjørnet, Holmevej 21 Annisse Nord, DK-3200 Helsinge.

 

Juniormedlemmer kan betale med 10 kuglepenne, som også sendes til formanden sammen med oplysninger om navn og adresse + email eller telefonnummer ligesom i blanketten herover.

Donationer

Hvis man vil hjælpe os med pengegaver ud over kontingentbetalingen, kan indbetaling ske på samme måde som beskrevet herover. Overskydende indbetaling betragtes som en donation med mindre andet tydeligt er angivet.

 

Det er noget nyt at Pens for Kids Danmark kan modtage penge. Vores grundlæggende funktion har altid været at videresende donerede kuglepenne til Afrika og sørge for uddelingen dernede - og det vil vi i høj grad fortsætte med. Vi håber at rigtigt mange enkeltpersoner såvel som skoleklasser og firmaer vil indsamle kuglepenne og lignende og sende dem til os - eller direkte til vores kontaktpersoner. 

Fortæl andre om os

Har du ikke selv råd til at hjælpe, så har dine venner eller forretningsforbindelser måske. Du kan hjælpe Pens for Kids ved at linke til os på din hjemmeside som disse velgørende organisationer - disse privatpersoner, indsamlere og bidragydere - og dette firma.

Har du ingen hjemmeside kan du alligevel hjælpe os med at hjælpe børnene. Udbred kendskabet til os:

 

- ved at nævne os / linke til os i de emails du sender alligevel. Skriv f.eks. "Jeg støtter www.pensforkids.dk" i din autosignatur - så sker det automatisk

 

- ved at blive fan af vores side på Facebook - eller medlem af vores Facebook grupper (engelsk/dansk)- og invitere alle dine venner til at gøre det samme:

 

- ved at lave din egen støtteside eller -gruppe:

 

- eller ved at trykke dine egne Pens for Kids visitkort eller foldere. Du kan se et eksempel her:

Se brochure her (klik)

Brochuren foldes sådan.

 

Kontakt mig hvis du vil have en version du kan rette i.

 

Kontooplysninger

Økonomiske bidrag til vores arbejde kan indbetales til:

 

Pens for Kids Danmark

Reg. nr. 2255

Kontonummer 0712-660-015

Tilmeldingsblanket

Indtast dine oplysninger herunder:

Over 18 år
Under 18 år
Du kan godt sende os penge på andre måder end via Net-Bank eller overførsel fra konto til konto

Klik på billedet for at komme til vores engelske kollegas hjemmeside. Her kan du betale v.h.a. PayPal eller ved at overføre penge direkte til Pens for Kids UK 's konto.

Vores amerikanske kollega Linda har en konto, men kan endnu ikke modtage andet end checks. Hendes hjemmeside www.pensforkids.com er under ombygning, men hun regner med snart at kunne modtage indbetalinger med kreditkort.

Pens for Kids modtager kuglepenne fra enkeltpersoner - borgmestre som borgere

 

Klik på billedet for hele historien.

Det sker også at en skole eller et universitet hjælper os med at hjælpe børnene

Klik på billedet og læs mere.

Da Radisson SAS blev til Radisson Blu fik Pens for Kids de forældede kuglepenne af deres ejere, Rezidor

Klik på billedet og se kuglepennene i Afrika. Der kommer flere fotos i albummet Rezidor i de kommende måneder - og flere kuglepenne til Afrika: Rezidor gav os i første omgang 20.000 kuglepenne, og da vi havde fået dem afsted til Afrika gav de os yderligere 25.000 kuglepenne. Tusind tak Rezidor - I har gjort 45.000 børn i Afrika glade i år !

Radisson i Saudi Arabien donerer kuglepenne til Pens for Kids UK

Malcolm@pensforkids.co.uk er pilot og bor ofte på Radisson Saudi Arabien. Hotellet arrangerede en indsamling og overrækker her Malcolm 10.600 kuglepenne - pænt pakket ind og med en flot plakat i baggrunden. Tusind tak Radisson Saudi Arabien !

Rezidor & Uldum Højskole giver kuglepenne & porto !

Omkring juletid 2010 rejser en flok elever og lærere fra Uldum Højskole til Tanzania. Kave Bax kontaktede Pens for Kids og tilbød os at tage en masse kuglepenne med i bagagen til fordel for en skole for handikappede børn. Pens for Kids satte dem i kontakt med Rezidor som straks fyldte Kaves bil op med kuglepenne. Endnu engang tusind tak Rezidor !

Pens for Kids Danmark: Kontakt Claus Hjørnet, Holmevej 21 Annisse Nord, DK-3200 Helsinge. Email: claus@pensforkids.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net